Energia de a schimba

transferul catre GDM Va oferim asistenta necesara pentru intregul proces

Gasim cea mai avantajoasa oferta

Analizati cu atentie oferta primita. In special acordati atentie urmatoarelor aspecte contractuale: pretul energiei electrice, durata contractului, conditiile de incetare a contractului, termenele si modalitatile de plata.

INSTIINTATI VECHIUL FURNIZOR

Dupa ce v-ati decis asupra ofertei, acceptati-o instiintand astfel furnizorul. Veti fi contactat in vederea semnarii contractului de furnizare energie electrica.

PRIMITI FACTURA DE LA NOI

Urmeaza sa primiti de la noi factura de energie electrica conform conditiilor contractuale si sa beneficiati de avantajele oferite, in special de reducerea costului cu energia electrica.

  • Completati cererea de oferta pe site-ul www.gdmlogistics.ro.
  • Asteptati oferta de furnizare energie electrica. Veti primi un e-mail cu oferta detaliata.
  • Analizati cu atentie oferta primita. In special acordati atentie urmatoarelor aspecte contractuale: pretul energiei electrice, durata contractului, conditiile de incetare a contractului, termenele si modalitatile de plata.
  • Dupa semnarea contractului de furnizare energie electrica cu acesta, va trebui sa trimiteti vechiului furnizor o notificare cu 21 de zile inainte de încetarea contractului. Prin aceasta îl veti instiinta ca veti denunta unilateral contractul, in baza ordinului 105, in vederea schimbarii furnizorului de energie electrica.
  • Descarca contractul de furnizare energie electrica de aici
  • Dupa transmiterea notificarii de reziliere catre vechiul furnizor, veti primi ultima factura de regularizare pe care va trebui sa o achitati in termenul scadent, pentru a putea finaliza procesul de schimbare al furnizorului de energie electrica.
  • Descarca notificarea de reziliere de aici
  • Urmeaza sa primiti de la noul dvs furnizor factura de energie electrica conform conditiilor contractuale si sa beneficiati de avantajele oferite, in special de reducerea costului cu energia electrica.